Servicii Transport Ambulanta Privata

TRANSPORT RUTIER INTERNATIONAL

TRANSPORT PACIENTI INTERNATIONAL

Serviciu dezvoltat pentru situatiile in care pacientii necesita transport medicalizat pe distante lungi si foarte lungi (in afara granitelor), carora nu le este recomnadata dpdv medical calatoria cu avionul, si necesita supravegherea si ingrijire medicala pe durata transportului.

 

transportul

Pe toată durata transportului pacientul se va afla sub atenta observatie a echipajului.

Contacteaza ne Acum!
 0722 721 859

 

Putem asigura transportul rutier al pacientilor pe teritoriul Europei,
din tara in afara granitelor sau invers.
Contacteaza ne Acum!
 0722 721 859

 

Important!

Pe toata durata transportului pacientul se va afla sub atenta observatie a echipajului medical format din medic si asistent.
Realizarea acestui serviciu se face in functie de reglementarile internationale.

 

Modalitati de transport

Cu aeronava comerciala
Pacientul va fi insotit de o echipa medicala, formata din medic si / sau asistent ( in functie de necesitatea medicala a pacientului);

 

Pacienti cu stare stabila

Se poate realiza pentru pacientii a caror stare este stabila dar au nevoie de supraveghere medicala si de o echipa pregatita sa le acorde primul ajutor.

 

General

Zborul poate fi contractat direct de catre pacient, sau de catre compania noastra.
Contacteaza ne Acum!
 0722 721 859

 

Urgente Medicale

Cu ambulanta medicalizata – destinata exclusiv transporturilor medicale poti beneficia de transport in orice loc din Europa sau Romania.
Contacteaza ne Acum!
 0722 721 859

 

Recoltare Analize

Se realizeaza pentru pacientii aflati intr-o stare de sanatate sensibila, care necesita atenta supraveghere a medicilor dar si un mediu dotat complet pentru  eventualele interventii in situatiile de urgenta.

 

Tratamente

  Transport asistat – de tip urgenta – acest serviciu este disponibil pentru pacientii care au nevoie de administrarea unui tratament pe durata transportului
Contacteaza ne Acum!

 

TRANSPORT AMBULANTA CU MEDIC

Acest serviciu poate reprezenta cea mai buna alternativa pentru transportarea pacientilor pe distante lungi, intr-un timp foarte scurt si in cele mai bune conditii, daca starea de sanatate a pacientului permite transportul pe cale aeriana.
Putem asigura serviciul de escorta medicala al pacientilor indiferent de destinatie, conform necesitatilor acestuia.

 

Vă simplificăm viața, pur și simplu muncim pentru a vă face sănătos

Servicii de ambulanta:  despre noi și cu ce ne ocupăm

Serviciul de ambulanta privata Bucuresti oferit de MEDILNE a luat nastere pentru a asigura transportul asistat/neasistat al pacientilor la nivel national si international in cele mai bune conditii de siguranta si la cele mai avantajoase preturi.
In centrul atentiei noastre este pacientul. Avem o grije speciala pentru confortul clientilor nostri pe timpul transportului. Sintem foarte atenti la nevoile pacientului. Conducatorii nostri auto sint profesionisti cu experienta. Dispunem de aparatura de ultima generatie pentru ca toti pacientii nostri sa aiba parte de cea mai placuta experienta pe timpul transportului oferit de noi.

  • Medical Treatment

  • Qualified Doctors

  • 24 Hours Services

  • Emergency Services

PRETURI

Avem o varietate de planuri de sănătate

Asiguram transportul pacientilor, cu ambulanta privata, atat in tara, cat si in strainatate, cu ambulante echipate conform tuturor normelor. Pacientii sunt insotiti de ambulantier, brancardier, asistent medical si/sau medic, in functie de caz.

×